VAKlab Jobinspiratiebeurs

Activity Description

Wil je zelf starten als vakman/-vrouw? Ben je een vakman en zoek je nog verdere expertise en inspiratie? VAKlab nodigt je graag uit voor de Jobinspiratiebeurs 'Vakmanschap werkt' op woensdag 24 oktober.

Maak kennis met verschillende organisaties, bedrijven en ondernemers die vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Ontdek het verhaal achter inspirerende vakmensen en ondernemers en stel al jouw vragen aan de juiste experten in een persoonlijk gesprek.

Programma:

13u        Opening netwerkmarkt

13u30    Welkom door gedeputeerde Igor Philtjens

13u45    Vakvrouw/ondernemer aan het woord: Eef Coolen, ‘Van pen naar schop’. De oprichtster van Bolster spreekt over haar carrièreswitch van journaliste naar ondernemer met groene vingers.

14u15    Bepaal zelf uw programma en maak je keuze:

Diverse inspirerende getuigenissen van vakmensen en bedrijven:

  • Renaat Nijs vertelt over het initiatief ‘De Kleine Ring’, dat jonge zelfstandigen in een vak in de kijker zet.
  • Kim Hardy, Mamzel, vindt zichzelf steeds opnieuw uit en brengt een verhaal over andere businessmodellen, sociale integratie en duurzaamheid.
  •  Pieter van Moll, Bambooti, combineert vakmanschap met geavanceerde technologie en getuigt over zijn start via crowdfunding.
  • Frederic Fabry, Brouwerij Kompel –Speciaalbier, spreekt over zijn toekomstplannen om te groeien in zijn ondernemerschap.

Wens je graag persoonlijk advies omtrent prijsbepaling, het opmaken van contracten, het samenwerken met leveranciers of het opstarten van een eigen zaak? Wees tijdig aanwezig en stel je vraag rechtstreeks aan onze partners.

Doorlopende netwerkmarkt met een drankje en een hapje, waar we samen met jou op zoek gaan naar de juiste vakman of expert.

 17.00 u. Einde

Locatie: VAKlab, Kasteel Bokrijk

Datum: 24 oktober 2018

Schrijf je nu in via jobinspiratiebeurs@vaklab.be