"Trajnim: Çfare ju duhet për të krijuar dhe si lansoni një biznes të suksesshëm?"

Activity Description

Trajnim një ditor “Çfarë ju duhet për të krijuar dhe lansuar një biznes të sukseshëm.”

Linku: https://www.facebook.com/events/990412528130712/