Jornada gratuïta “DONA i les TIC” a la XI Trobada de Dones de Bell-lloc d’Urgell

Activity Description

Amb l’objectiu d’intentar trencar amb l’escletxa digital de gènere, volem debatre, impulsar i reconèixer el paper de les dones de Lleida en els diversos àmbits TIC i sensibilitzar els agents econòmics i socials de la necessitat d’incorporar dones en aquest sector amb un programa d’activitats el qual detallem.

Parlarem del Technovation Challenge a Lleida amb la professora de l’INS Torre Vicens i mentora technovation Rosa Prats i la Juliana Fernandes, emprenedora digital, consultora i mentora technovation, ens parlaran de com des de Lleida es treballa aquesta iniciativa per fomentar vocacions femenines en estudis tecnològics, etc.

Tot seguit, explicarem el Women Techmakers a Lleida amb l’experta i dinamitzadora Núria Domingo, és una iniciativa liderada per Google a nivell mundial que proveeix de visibilitat a les dones en el camp de la tecnologia.

Desprès de la pausa parlarà de l’estat actual en que es troba aquesta escletxa digital de gènere i la tecnologia 4.0 amb la ponència Dona i Tecnologies de la Informació i Comunicació al 2019 per la periodista,  directora i presentadora de “revolució 4.0” de TV3 i Catalunya Radio, Xantal Llavina.

Per últim la jornada continuarà amb una taula rodona d’emprenedores tecnològiques lleidatanes que ens parlaran de la seves experiències i motivacions, els pros i contres, etc. que tindrà com a protagonistes l’Eulàlia Romà. Community Manager, la Montse Díaz. Copywriter TIC,  l’Olga Cuevas desenvolupadora web i la Belen Pueyo, Digital manager d’Operación Triunfo, Freelance i Youtuber.

Aquesta jornada està adreçada a qualsevol persona interessada en la temàtica.

 

Lloc: Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell (C/ Joan Oró, 3)

 

Dia: Dissabte 30 de novembre (9’30 h – 13’30 h)

 

Les inscripcions gratuïtes a www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris