Jornada gratuïta Emprenedoria Jove "L’EMPRENEDORIA JOVE, UNA ACTITUD VITAL, UN CONCEPTE DE VIDA"

Jornada gratuïta d’Emprenedoria Jove que realitzem a la Incubadora d’Empreses organitzada conjuntament a la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya el proper dissabte 23 de novembre a partir de les 9’30 h.

 

Sota el títol L’EMPRENEDORIA JOVE, UNA ACTITUD VITAL, UN CONCEPTE DE VIDA i amb l’objectiu  de donar diverses pinzellades sobre aquesta manera de ser. L'emprenedoria és una actitud davant la vida, de tenir ganes de fer coses, de millorar el món... pretenem que sigui un dia de gaudiment vers aquesta temàtica.

 

Durant el matí, contarem amb una ponent de prestigi en el món de l’emprenedoria com la Sra. MARTA ZARAGOZA (Cresàlida) i ho lligarem amb un taller de generació de noves idees de negoci amb el consultor estratègic JUANJO PÈREZ, per acabar amb una taula rodona d’exemples de 4 emprenedors i emprenedores joves d’arreu de la província que ens explicaran les seves vivències com emprenedors/es, les seves idees, els seus projectes emprenedors, les seves dificultats, etc

 

Aquesta jornada està adreçada a qualsevol persona interessada en la temàtica.

 

Lloc: Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell (C/ Joan Oró, 3)

 

Dia: Dissabte 23 de novembre (de 9’30 a 13’30 h)

 

Les inscripcions gratuïtes a www.ida.cat  

Event Organizer
Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell