Matchmaking Mission Alberta

Networking empresarial

Dilluns, 25 de novembre del 2019

De 10.00 h a 14.30 h

Inscripcions fins al 19 de novembre

Gratuït

Uniu-vos al II Simposi GCCIR Matchmaking, a Barcelona, una oportunitat única per a les organitzacions espanyoles de connectar-se amb empreses de la província canadenca d'Alberta seleccionades per desenvolupar conjuntament projectes finançats d'R+D dins del Fons de Col·laboració Tecnològica Alberta-Europe, així com d'altres programes de finançament a presentar durant l'esdeveniment.

La delegació canadenca que viatjarà a Barcelona està formada per representants del GCCIR i del Ministeri d’Economia, Desenvolupament i Comerç de la província d’Alberta i també per 17 empreses d’aquesta mateixa zona. L'objectiu de les empreses canadenques en aquest simposi és  reunir-se amb possibles socis amb seu a Espanya per dur a terme projectes de R+D. Durant l’acte, GCCIR i ACCIÓ presentaran els programes de finançament disponibles que els socis espanyols i d’Alberta podran aplicar per finançar els projectes resultants.

Les empreses participants provenen dels sectors següents: tecnologia de sensors, machine learning, tecnologies de la informació, intel·ligència artificial, tecnologia geoespacial, tecnologies mèdiques i ciència dels materials.

 Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització

 Tots els sectors

Objectiu de l'acte

Dinamització de la cooperació tecnològica entre Catalunya i Canadà.

T'interessa si ets...

Una PIME, startups, una gran empresa, una universitat, un grup de recerca, un centre tecnològic, un proveïdors tecnològics, etc. amb activitats relacionades amb els sectors llistats.