Dag van de Ondernemer - Ondernemers zijn échte flandriens!

Activity Description

Elk jaar zetten UNIZO en partners alle ondernemers in de bloemetjes tijdens de Dag van de Ondernemer. Maar dat vinden wij dit jaar niet voldoende. In 2020 willen we hen een hart onder de riem steken, of eerder: een stevige duw in de rug. Want dat verdienen ze nu meer dan ooit... Ondernemers hebben het afgelopen jaar misschien wel de zwaarste koers van hun leven gereden. En dat doen ze trouwens nog steeds, want het einde van de crisis is nog lang niet in zicht. En de gevolgen zijn dramatisch…

Maar één ding hebben onze ondernemers de voorbije maanden wel bewezen: het zìjn flandriens. Vlaamse en Brusselse helden. Stuk voor stuk.

Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de koffiebar om de hoek waar jij elke ochtend je vers kopje haalt, de schoonheidsspecialiste die jou telkens opnieuw helpt ontspannen en de schrijnwerker die je trap maakte. Zij begonnen dit jaar aan een eindeloze col buitencategorie… Ze kregen massaal de wind op kop,  maar kropen ondanks alles telkens weer moedig in het zadel… Het was harken. En stoempen. Maar ze staan telkens weer recht, kijken vooruit en gaan ervoor. Met een ongelooflijke grinta.

 

Tijdens de week van 16 november staat alvast op de planning: 

  • Bedrijfsbezoeken samen met politici
  • Facebook live met wielerheld Tom Boonen
  • Webinar met Geert Noels
  • ...