Bryo ScaleUp
Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien.
Freddy
Nurski
14 Nov 2020

Klaar om te groeien? 

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien.
Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100 k/jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan €1 mio/jaar. Jouw rol in het bedrijf is voortdurend in beweging en je bent volop bezig met de uitbouw  van een team. Het uitbouwen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Wat? 

Je komt terecht in een groep van 10 ondernemers met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.
 
In deze 6 onderwerpen zitten de hefbomen van jouw groei:
•    Inzetten op strategische (internationale) groei
•    Focussen op (digitale) bedrijfsprocessen
•    Groeien als leidinggevende & jezelf vervangbaar maken
•    Met je team naar een hogere versnelling schakelen
•    Bouwen aan slimme partnerships
•    Boosten van sales & marketing 

Blended Learning

Omdat je tijd kostbaar is passen we het blended learning principe toe. We voorzien een fijne mix tussen online en offline. We zullen o.a. werken met content video's die je voorafgaand aan de sessie kunt bekijken, waardoor we tijdens de sessie meer tijd hebben om in te zoomen op eigen cases. Reken op een 20-tal touchpoints gedurende het volledige jaar, waarvan ongeveer de helft fysiek. Dat betekent een heel jaar werken ààn je bedrijf én aan je netwerk voor het leven.
Je legt contacten met andere groeibedrijven, experten uit het Voka netwerk en krijgt feedback van een expertenraad. Kortom een bomvol jaar waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming.

Stel je kandidaat om deel te nemen aan deze rollercoaster en maak deel uit van de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen.

Prijs

1000 euro excl. btw 

Stel je hier kandidaat voor het Bryo ScaleUp traject 

Image removed.Image removed.

 

Freddy Nurski

Founder and board member | GEN Belgium

Freddy Nurski has a Master’s degree in Business Economics from the University of Leuven, Belgium, and has more than 30 years international… More