Unizo Dag van de Ondernemer - 20 November 2020
Elk jaar zetten UNIZO en partners alle ondernemers in de bloemetjes tijdens de Dag van de Ondernemer. Maar dat vinden wij dit jaar niet voldoende.
Freddy
Nurski
20 Oct 2020

DAG VAN DE ONDERNEMER

Image removed.

Elk jaar zetten UNIZO en partners alle ondernemers in de bloemetjes tijdens de Dag van de Ondernemer. Maar dat vinden wij dit jaar niet voldoende. In 2020 willen we hen een hart onder de riem steken, of eerder: een stevige duw in de rug. Want dat verdienen ze nu meer dan ooit... Ondernemers hebben het afgelopen jaar misschien wel de zwaarste koers van hun leven gereden. En dat doen ze trouwens nog steeds, want het einde van de crisis is nog lang niet in zicht. En de gevolgen zijn dramatisch…

Maar één ding hebben onze ondernemers de voorbije maanden wel bewezen: het zìjn flandriens. Vlaamse en Brusselse helden. Stuk voor stuk.

Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de koffiebar om de hoek waar jij elke ochtend je vers kopje haalt, de schoonheidsspecialiste die jou telkens opnieuw helpt ontspannen en de schrijnwerker die je trap maakte. Zij begonnen dit jaar aan een eindeloze col buitencategorie… Ze kregen massaal de wind op kop, kwamen in een gigantische valpartij terecht en liepen blessures op… maar kropen ondanks alles telkens weer moedig in het zadel… Het was harken. En stoempen. En alles geven om het peloton te kunnen bijhouden. En dat is het nu nog steeds. Sommige ondernemers wisten het gat dicht te rijden, andere moesten het wiel lossen. Nog andere werden gedwongen van koers te veranderen. Ze staan telkens weer recht, kijken vooruit en gaan ervoor. Met een ongelooflijke grinta.

Zoals echte flandriens. Onze Vlaamse en Brusselse helden. Onze ondernemers.

Waarom DVDO?

Met de Dag van de Ondernemer wil UNIZO alle ondernemers bedanken.

Image removed.

Lees meer

Onze partners

Dag van de Ondernemer is een project van UNIZO in samenwerking met partners.

Image removed.

Ontdek ze hier

Toolkit

Doe jij ook mee? Wacht dan niet langer en download hier het digitaal campagnemateriaal. 

Image removed.

Downloaden maar

Image removed.

 

 

 

 

Freddy Nurski

Founder and board member | GEN Belgium

Freddy Nurski has a Master’s degree in Business Economics from the University of Leuven, Belgium, and has more than 30 years international… More